Velkommen i mit keramiske værksted & Studiegalleri

Medlem af Danske Kunsthåndværkere & Designere

Da jeg fik svendebrev som pottemager for over 40 år siden, var drejningen det centrale for mig. De sidste år har jeg søgt det lyse, lette og lyriske i mine skåle og ovale krukker, men tyngden har præget lågkrukker og cylindre og de skulpturelle arbejder.

 

 I galleriet vises unika og brugsting i stentøj, porcelæn og raku i et enkelt formsprog – ofte med farverige og dybe krakelé-glasurer mod rå flader – men også stilfærdige grå og sorte toner.

 

Se åbningstider her 

 

I Studiegalleriet finder du fortrinsvis unika i raku, stentøj og porcelain. Når jeg ikke har en udstilling ude af huset, viser jeg mine arbejder her i Studiegalleriet. Her er fortrinsvis tale om raku, herunder store fade og kar.

 

Som gammel pottemager er der stadig en stor udfordring i at udforme en let, klassisk tepotte der fungerer. Så dem vil man også kunne finde, såvel krus, kopper og skåle.

 

Rundvisning på værkstedet

Kunstforeninger og grupper  kan bestille rundvisning på værkstedet.

Jeg fortæller gerne om mit arbejde og om de teknikker jeg anvender.

 

Ønsker I at jeg planlægger en hel kunstrundtur med spisning i Odsherred, så kontakt mig og vi finder ud af det med mindre jeg står med det ene ben midt i opgave, der skal afleveres.

 

 

varksted_2000.png